PÉNTEK REGGEL-Harry herceg magára maradt

Egy szakértő szerint III. Károly fia rendkívül egyedül érezheti magát.

Phil Dampier író, a királyi család szakértője úgy véli, hogy Harry 100 százalékban a feleségétől függ Amerikában, miután nemcsak a családját, hanem a barátait is hátrahagyta, amikor gyermekeikkel együtt Montecitóba költöztek. – írta meg a borsonline.hu

Nincs ott senkije, akivel el tudna menni iszogatni egyet, nincs kivel társasági életet éljen. Ebben csakis Meghan van a segítségére.

Nem csak a családját, őfelségi státuszát, katonai kapcsolatát vesztetette el, amikor elköltözött, hanem szinte az összes barátját is. Úgy vélem ott nincsen olyan baráti társasága, akivel ki tudna kapcsolódni, mivel ott Montecitóban idősebb emberek élnek. Biztos, hogy meg van ennek az átka – nyilatkozta a szakértő, kiemelve azt, hogy hatalmas árat fizetett a sussexi herceg az amerikai álomért.

Ennek kicsit ellentmond, hogy Harry nemrég felesége nélkül utazott az Egyesült Államokban egy kis kikapcsolódásra, és láthatóan jól érezte magát. Texasban kapták lencsevégre, amikor is részt vett a két héttel ezelőtt megrendezett austini Formula-1-es nagydíjon. Végig mosolygott, és integetett is a rajongóknak a versenypályán. Sussex hercege a Mercedes vendége volt, és teljesen lazán beszélgetett a csapattagokkal.

Halloween estéjére tért vissza a családjához, hogy együtt ünnepeljék ezt az Amerikában jelentős napot Archie-val, és Lilibettel – írja a Mirror. A négyfős család úgy, mint bármelyik hétköznapi família házról házra járt lakhelyüknél édességet gyűjtve. A királyi család tagjairól készült képeken az látszott, ahogy a kis Archie egyik kezével édesapja kezét fogja, míg a másikban egy tök alakú édességgyűjtő kosárka volt. Az ifjú herceg csontváznak volt öltözve, míg húga Lilibet, aki anyja kezében élvezte az estét, egy nagy, habos-babos rózsaszín ruhát viselt. Valószínűnek igazi hercegnőnek öltöztették őt.

Elolvasom a cikket