Furcsa dolgot állít egy kutató Magyarországról: földönkívülit őrzünk évtizedek óta?

Kalmár János ufókutató szerint egy titokzatos lényt rejteget Magyarország, méghozzá egy földönkívüli személyében. Állítása szerint 1996-ban egy furcsa ütközött történt: Pápán repülőgép ütközött össze egy beazonosíthatatlan repülő űrhajóval, majd a földönkívüli lényt elrejtették a nyilvánosság elől.

A legmegdöbbentőbb az volt, hogy ez a kis lény magyarul beszélt. Ezt nehéz mivel magyarázni, én csak az gondolom, hogy vagy mindenképpen felkészültek voltak egy speciális nyelvvel célirányosan, ahova jöttek, olyankor egy gépbe beülnek és azt a nyelvet letöltik. Vagy valamilyen magyar ág, de ez már nagyon ingoványos terület

– nyilatkozta az RTL Fókuszának Kalmár János.

A baleset valóban megtörtént, de egészen másképp. Majden 30 évvel ezelőtt valóban lezuhant egy vadászgép Pápán, amikor egy pilóta műrepülési gyakorlatra indult. Hat perccel később irányíthatatlanná vált a gép, a későbbi vizsgálatok megállapították, hogy műszaki hiba okozta a balesetet.

Miskolci László, egy másik ufókutató azonban cáfolja azt, hogy mindez megtörtént és azt is, hogy földönkívüli lényt bujtatna a föld alatt Magyarország. Szerinte ugyanis a korabeli földönkívüliekhez kapcsolódó lapok névtelen feladóktól kaptak aktákat, de ezeket a hamis állításokat hamar leleplezték a kutatók.

Nem értem valaki miért ragaszkodik dezinformációs hírekhez

– nyilatkozta László, aki szerinta hasonló észlelésekkel nagyon óvatosnak kell lenni.

Ám arról is van információja, hogy a repteret is megközelítette egy beazonosíthatatlan repülő tárgy, amely ragyogott, majd amikor repülőgépekkel megközelítették, nagyon gyorsan elrepült.

A teljes cikk videó anyaggal együtt ide kattintva olvasható.

Elolvasom a cikket