Minden nap 4 liter kólát iszik a 20 éves Nathasa: ilyen állapotban van most a szervezete

Bizony nem hiába szokták mondani, hogy a függőség az ember egyik legnagyobb démona, hiszen nagyon nehéz lemondani róla. A függőség esetében szeretjük azt, amit csinálunk, jól érezzük tőle magunkat, és mivel boldogságot okoz, nehéz lemondani róla, még akkor is, ha tudjuk, hogy káros. Ha függőségről beszélünk, a legtöbbek számára a drogok, az alkohol és a cigaretta jut eszébe, pedig ezeken kívül számos egyéb függőség is létezik. Egy fiatal hölgy például kólafüggő.

Nathasa 20 éves, de immáron négy éve minden nap elfogyaszt 4 liter kólát. Ettől sokaknak a haja is égnek áll, hiszen mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ez az ital nem éppen kedvező a szervezetünkre nézve, és csak ritkán keveset javalt fogyasztani. A napi 4 liter pedig egyértelműen átlépi a tűrésküszöböt.

A modell azonban elárulta, hogy állandóan kórosan alacsony a vércukorszintje, és korábban egy orvos javasolta neki, hogy igyon sok cukros üdítőt. Ezért Natasha rászokott a Pepsire, és minden reggel úgy kel fel, hogy megiszik egy nagy pohárral belőle.

Nathasa elárulta, hogy a szervezete nagyon gyenge: a pulzusa és a vérnyomása a vércukorszintje miatt olyan alacsony, hogy már az is nehézséget okoz a számára, hogy felmenjen a lépcsőn. Mivel vérszegény, az evés valóságos kínszenvedés neki, ezért ha teheti, inkább iszik.

Vannak emberek, akik szeretnek nassolni. Én inkább inni szeretek

– mesélte, amit a The Sun emelt ki.

Elolvasom a cikket