Újabb szörnyű hír: Robbie Williams felvágta az ereit

Nemrég még azon csámcsogott mindenki, hogy a gyönyörű színésznő, Sophie Turner elvált férjétől, a tinibálvány Joe Jonastól, most pedig Robbie Williams robbantotta fel az internetet a letaglózó hírrel.

A most 49 éves énekes immáron korának bölcsességével tekint vissza fiatalkorára, és nyílt őszinteséggel elmondta egy netflixes interjújában, hogy komoly mentális problémákkal küszködött korábban, és többször is megpróbált véget vetni saját életének. Nagyon fiatal volt még, amikor berobbant és világhírűvé vált, és mint a legtöbb fiatal, nem tudta jól kezelni a nagy hírnevet és a sok pénzt. Kábítószerezni kezdett és egy érzelmi hullámvasútra került, és már a halált kívánta.

Az énekes arra hívja fel a figyelmet, hogy nagyon kell vigyázni arra, hogy mit és hogyan mondunk, az ugyanis sokakra lehet befolyással. Visszaemlékezése szerint még tinikorában olvasott valamit a mentál betegségekkel kapcsolatban, és hirtelenjében szexinek tűnt a számára, ha valaki depresszióval küzd. Ő is ilyen szeretett volna lenni, de csúnya vége lett. Pengét ragadott, és felvágta az ereit.

Objektum doboz

Csúnya időszak áll mögötte: az öngyilkossági kísérlet után sem volt könnyű a helyzete. A drogok és az alkohol csapdájába került, és számtalan rehabilitáción kellett részt vennie – írja a Mirror.

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Elolvasom a cikket