Kamerák előtt omlott össze Erdei Zsolt

Az egész világ fejet hajt Erdei Zsolt előtt, aki most egy olyan szörnyűséget élt át, ami teljesen maga alá gyűrte. A bokszoló nem tudott uralkodni a fájdalmán, megállás nélkül potyogtak a könnyei a TV2 Tények Plusz kamerái előtt.

„Anyukámtól kaptam a legtöbbet az életbe. Régen nem sírtam már miatta” – azonnal elcsuklott a hangja Zsoltnak, miután elkezdett mesélni a fájdalmáról, majd akadozó szavakkal folytatta: „Amikor az édesanyám elment, akkor volt egy törés bennem. Nyilván erre még mindig nem találtam magyarázatot, hogy miért ment el ideje korán.”

A büszke családapa akkor érzékenyült el igazán, amikor három gyönyörű gyermekéről mesélt. Legkisebb lányában ugyanis felfedezni véli elvesztett anyukája vonásait.

„A legkisebb gyerekem, akit anyukám már nem láthatott… Valahogy benne látom megtestesülni. És ez teljesen hihetetlen számomra. Illetve hát nem hihetetlen, úgye hallunk sok mindent, reinkarnáció és a többi… Tehát volt az Istennel kapcsolatban vagy a Mindenhatóval kapcsolatban egy ilyen törés bennem. De aztán ahogy az élet ment és ahogy alakult az én életem, úgy ahogy alakult és voltak nehéz pillanataim… Akkor úgy mindig éreztem, hogy velem van és azt tudom mondani, hogy engem, ha lehet így fogalmazni – és ezt már mások is mondták – a Jó Isten szeret engem” – mesélte Erdei Zsolt.

Elolvasom a cikket