Kiderült, ki volt a titokzatos lány: Matthew Perry ezzel a nővel töltötte a halála előtti utolsó napját

„Nem hiszem, hogy vágyott volna arra, hogy újra drogokhoz és alkoholhoz nyúljon. Szerintem nagyon büszke volt arra, hogy végre túl van ezen a perióduson, hiszen évtizedekig nyíltan küzdött a függőséggel, ráadásul még az elmúlt években is ki-be járt az elvonóra” – nyilatkozta az együtt töltött időt követően Athenna Crosby a Daily Mailnek, amit az Index szúrt ki.

Miközben ebédeltünk, nem volt hajlandó hozzányúlni az itallaphoz sem. Azt mondta, hogy nagyon belejött a fitneszbe és a pickleballba, ezekre pedig szeretné rávenni a barátait is. Szerintem nagyon komolyan gondolta, hogy teljesen új emberré válik – árulta el a a fiatal modell, aki azt is hozzátette, hogy a színész boldognak tűnt, még a dohányzásról is leszokott.

Matthew Perry egy hete szombaton hunyt el Los Angeles-i otthonában. Állítólag fulladás okozta a halálát, ám ezt a halottkém egyelőre nem erősítette meg. A színész az elmúlt években nyíltan beszélt az alkohollal és a drogokkal folytatott küzdelméről. Az előzetes vérvizsgálati eredmények alapján halálát nem túladagolás okozta: sem metamfetamin, sem pedig fentanil nem volt a szervezetében.

Elolvasom a cikket