Dwayne Johnson pénzzel dobálta meg a saját édesanyját + VIDEÓ

Dwayne Johnson nagyon közel áll az édesanyjához, akinek az utóbbi években házat és kocsit is vett, hogy nyugodt, gondtalan élete legyen. A világsztár rajongói nagyon szeretik az aranyos nénit, akinek most volt a 75. születésnapja, amit természetesen rendesen megünnepelt az egész család – bár történt egy sokak szerint kifejezetten furcsa, döbbenetes dolog is – számolt be a Bors.

Elsőre azt hinné az ember, hogy ez egy negatív dolog, és a színész ezzel megalázta az anyukáját, de szerencsére egyáltalán nem így van, ugyanis ez az ő kultúrájukban egy olyan szokás, amivel a szeretetet és a tiszteletet szokták kifejezni egymás iránt az emberek – ennek tudatában nem meglepő, hogy a nő nagyon boldog volt, ráadásul mások is megdobálták őt pénzzel – írták.

Dwayne Johnson nagyon büszke a szamoai gyökereire, és ennek rendszeresen hangot is ad. Most is megosztott egy videót a fent említett esetről, ami első árnézésre tényleg meghökkentő lehet sokak számára, de valójában egy rendkívül pozitív dologról van szó:

Objektum doboz

Elolvasom a cikket