Vérfagyasztó dolgot találtak az elhagyatott szórakozóhely épületében + VIDEÓ

Dan Bell több tucat elhagyott épületet látogatott meg és fényképezett le az évek során, a legutóbbi azonban az összes eddigin túl tett. A férfi az egykori szórakozóhelyen egy használt óvszerekkel teli szobára bukkant, amelynek közepén egy szék volt, amihez nyilvánvalóan valakit odakötöttek.

Danhez csatlakozott néhány Ausztráliából érkező felfedezőtárs is, a csoport pedig egy filmet is készített a rémisztő épületről.

„Az a hely valóban félelmetes volt, sokkal ijesztőbb, mint bármi más, amit korábban láttam. Az egyik meredek lépcsősor úgy nézett ki, mintha egy horrorfilmhez készült volna, alig mertünk felmenni rajta” – nyilatkozta a Daily Starnak a férfi.

A padlót ottjártukkor bokáig a szemét borította, sőt valaki még egy bevásárlókocsit is bevitt oda. A padlón hagyott hátborzongató koponya maszk pedig csak fokozta a dermszető hangulatot. S bár a rendetlenség nagy részét csak a hideg baltimore-i éjszakák elől menedéket kereső hajléktalanok hagyhatták ott, az egyik szoba hátborzongató titkot rejtett – írták.

A felfedezők régi óvszereket találtak a padlón, ami önmagában talán nem lenne olyan nyugtalanító, ám az óvszereket egy régi fából készült szék mellett leltek rá, amelyre köteleket is rögzítettek, mintha valakit fogva tartottak volna ott.

„Bárki is használta azt a helyiséget – bármilyen célra is – visszajött, hogy eltűntesse az összes szemetet az első és a második emeleten. Ez az egyetlen rész amit kitakarítottak, az óvszerek és a szék is eltűnt. Nagyon furcsa az egész” – zárta gondolatait a férfi.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket