Így búcsúzott meggyilkolt gazdájától a hűséges kutya + VIDEÓ

Tragikus körülmények között vesztette életét egy fiatal, mindössze 23 éves fiú a kolumbiai Barranquillában: Jack Ramírez Comast a múlt hét folyamán tolvajok támadták meg, és fejbelőtték. A fiatalember temetésére pár nappal később került sor, amelynek során hűséges bulldogja, Orion is búcsút vett tőle.

Az áldozat édesanyja, Zamara Comas elmesélte, ahogy a szomorú kutya a kocsiból kipattanva egyenesen a nappaliba rohant, ahol a koporsó állt: a hátsó lábaira állva megtámaszkodott rajta, a fejét pedig ráhajtotta, mintha még utoljára a gazdájához szeretne odadörgölőzni.

Objektum doboz

Azonnal felugrott a koporsóhoz, hogy megszagolja, mintha csak tudta volna, hogy ott van. Orion minden egyes nap az ajtóban várta Jacket: azt akartuk, hogy valamiképp elköszönhessen tőle, és ne várjon rá többé

– tette hozzá a gyászoló asszony.

Jack Ramírez Comas kocsival vitte haza a barátnőjét azon az éjszakán, amikor meggyilkolták: egy térfigyelő kamera felvette, amint autójával a ház előtt parkol. Később egy ezüstszínű jármű bukkant fel, amelynek sofőrje hátulról megtolta Jack kocsiját. Mikor a fiatal férfi kiszállt, hogy megnézze, mi történik, a másik autóból egy fegyveres férfi rohant feléje, és fejbelőtte. A fiatalembert később kórházba szállították, ahol azonban belehalt sérülésébe. A tettesek, akik az áldozat autójával elmenekültek a helyszínről, azóta is szabadlábon vannak: a rendőrök jelenleg nagy erőkkel keresik őket – írta meg a Mirror.

Elolvasom a cikket