Utolsó üzenetében bevallotta hűtlenségét, később holtan találták a nőt

Szívszorító tragédia történt: holtan találtak rá egy brit nőre az olaszországi otthonában. A 66 éves Michele Faierst egy héttel a halála előtt állítólag élettársa, a 74 éves Michael Whitbread brutálisan megverte, miután a pár között vita alakult ki.

Egy héttel később a háromgyerekes édesanyára holtan találtak rá olaszországi otthonában. A holttest az első emeleti hálószobában egy lepedővel volt letakarva – közölték a rendőrségi források. Amikor a nőre rátaláltak, mindössze csak egy alsónemű volt rajta, a hatóságok a hátán pedig hét késszúrás nyomait fedezték fel. Az ügy dokumentumaiból az is kiderült, hogy a gyilkosság helyszínén egy vérrel áztatott férfi alsónadrágot is találtak az egyenruhások.

Úgy tudni, hogy Michele kételkedett partnere hűségében, és azon gondolkozott, hogy visszamegy Angliába. Whitbreadet a rendőrség később elfogta, a férfit a lánya házában tartóztatták le, miután az értesítette a rendőrséget. A nő halála előtt Whitbread üzenetet küldött az élettársának, amelyben bevallotta, hogy megcsalta őt.

Másnap, miután megölte a 66 éves nőt, a férfi újabb üzenetet küldött neki, amelyben visszavonta a leírtakat, majd egy nappal később küldött még egy hasonló üzenetet.

A rendőrség eközben a házaspár otthonában lévő térfigyelő kamerák felvételei alapján megállapította, hogy Whitbread október 29-én kora reggel megpróbált elszökni, és autóval elindult az Egyesült Királyságba – számol be róla a Daily Mail.

Elolvasom a cikket