Útfelújítások, erős forgalom miatti torlódások az autópályákon és a főutakon

Erős a forgalom, telített sávokon lehet autózni az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól a városközpontirányába, a 31-es főúton Mende és a főváros határa között, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti elkerülő szakaszán az M0-s autóúti csomópont előtt.

Az M1-es autópályán, Győr térségében a 113-as és a 125-ös km között, tart még a burkolatfelújítás. Emiatt Hegyeshalom felé, a külső és a leálló sáv járható, míg Budapest felé a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom.

Az M3-as autópályán Heves/Nagyfüged csomópont és a Kál/Erdőtelek csomópont között burkolatfelújítási munkák folynak. A 101-es és a 90-es km között, a főváros felé tartó oldalon a leálló sáv és az ellenkező oldal belső sávja járható, Vásárosnamény felé pedig, a külső és a leálló sávon halad a fogalom.

Az M60-as autópályán a Bóly csomópont és a Pécs-kelet csomópont között, felsővezetéket javítanak. Emiatt 9.00 órától 17.00 óráig mindkét irányban lezárják az autópályát. Kerülni az 57-es főút illetve az 578-as főút felé lehet!

A Duna magyar-szlovák szakaszán, Neszmély és Dunaradvány között, a komp ismét közlekedik.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját!

Elolvasom a cikket