Kitálalt a Mcdonald’s egykori dolgozója, végre kiderült az igazság

A McDonald’s a világ egyik legnépszerűbb gyorsétteremlánca, amit a magyarok is egyenesen imádnak, hiszen szinte folyton kígyóznak a sorok az ikonikus hamburgerező kasszái előtt. Vannak, akik „műételnek” nevezik az ott kapható finomságokat, de úgy tűnik, hogy ez nem így van, sőt pont az ellenkezőjéről van szó.

Mike Haracz 4 éven keresztül dolgozott a Mekinek, manapság pedig a TikTokon oszt meg érdekességeket a gyorsétterem-óriásról. Sokan meglepődnek azokon a dolgokon, amiket kendőzetlenül megoszt az emberekkel sokak kedvenc étterméről – most is sikerült teljesen megdöbbentenie a követőinek egy bizonyos részét.

Megkérdezték a McDonald’s egykori dolgozójától, hogy szerinte mi a legnagyobb tévhit a Mekivel kapcsolatban, és elmondta, hogy az, hogy nem igazi a hús:

Senki sem hiszi el nekem, mikor azt mondom, hogy a McDonald’s burgereiben a húspogácsa valódi húsból van.

Mike Haracz elmondta, hogy több feldolgozóüzemben is járt, és a saját szemeivel látta, hogy valódi húsból készül a Meki burgereinek húspogácsája, szóval rosszul gondolja az, aki másképp vélekedik erről. Akinek voltak kétségei, az most megnyugodhat, hiszen egy igazi bennfentes az, aki ezt az információt megosztotta a világgal.

Elolvasom a cikket