Kiderült, mi okozza Kamilla királyné és Anna hercegnő között a legnagyobb konfliktust

Bár Anna hercegnő éppen most ünnepli második férjével, Sir Timothy Laurence admirálissal kötött házasságának 31. évfordulóját, de fiatal nőként több titkos szerelmi kalandja is volt, amelyeket a sorozat is bemutat.

Ezek közül többet édesanyja, a néhai Erzsébet királynő is helytelenített, az egyik férfi miatt pedig Kamilla királynéval sem ápoltak jó kapcsolatot.

Megdöbbentő, Anna hercegnő kivel folytatott viszonyt – és mindez hogyan kötődik Kamilla királynéhoz

A korona negyedik évadának egyik epizódjában megjelenik Anna hercegnő egyik állítólagos szerelme, akit éppen az ő védelmével bíztak meg. Ennek kapcsán a nézők figyelmét ismét felkeltette Anna hercegnő mozgalmas és drámai szerelmi élete.

A sorozat már korábban is bemutatta, hogy a hercegnőnek fiatal nőként románca volt Andrew Parker Bowles-szal – akihez később Kamilla ment feleségül.

A film meglehetősen lazán kezeli az időt, és az alkotók úgy állították be, mint a hercegnő viszonya egybeesett volna azzal, amikor bátyja, Károly király és Kamilla királyné közel kerültek egymáshoz.

Egy királyi szakértő, Sally Bedell Smith a brit Elle-nek elárulta, hogy a valóságban mindez két év eltéréssel történt, Anna hercegnő és Andrew Parker Bowles kapcsolata pedig rövid életűnek bizonyult.

A hercegnő és Kamilla királyné közötti konfliktus egyik alapja viszont ez lehet, hiszen Anna hercegnő és a férfi később is jó barátságban maradt, olyannyira, hogy 1981-ben még arra is felkérték, legyen a hercegnő lánya, Zara Tindall keresztapja.

A bennfentesek szerint a mai napig baráti viszony van köztük, ami Kamilla királyné számára kissé kényelmetlen.

Elolvasom a cikket