Az ország híres milliomosa recepciós lett

Polgár Tündét akkor ismerte meg az ország, amikor a Feleségek luxuskivitelben című produkcióban szerepet kapott. A műsorban ugyanis olyan hölgyek szerepeltek, akik hatalmas gazdagságban élnek, és számukra nincs lehetetlen, ha anyagi dolgokról van szó. Tünde korábban a média területén dolgozott, a családi vagyon azonban leginkább a férjének, Polgár Árpádnak köszönhető – írta a promotions.hu.

Árpád ugyanis Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa volt, majd miután egyik gyermeke sem vette át tőle a vállalkozást, kénytelen volt lehúzni a redőnyt. Egészen pontosan 1983-ban kezdett el műkereskedelemmel foglalkozni. Ezenkívül jelentős óragyűjteményre tett szert, 1995-ben elsők között rendezett magánárverezést. Jelenleg sem adta fel a műgyűjtést, de leginkább a YouTube-csatornájára koncentrál, ahol tippeket is ad az embereknek a meggazdagodás érdekében.

Az évek során elképesztő mennyiségű vagyonra tett szert, jó néhány milliókat érő autó sorakozik a garázsában, köztük Teslák is. Ezenkívül hihetetlenül mutatós budai villában éli az életét feéeségével, amikor épp nem utaznak, vagy nem Amerikában élnek. Polgárék a fél életüket ugyanis Floridában töltik, több ingatlanjuk is van a napsütéses államban. Minden évben ellátogatnak oda, és videókat is készítenek az ottani mindennapjaikról.

Azonban valószínű, hogy kevesen tudják Polgár Árpádról, hogy karrierjét színészként kezdte. 1975-1982 között a Békéscsabai Jókai Színház színésze volt, és a gyermekszínházban játszott főszerepeket.

Több magyar ikonikus filmben is játszott, ilyen volt az Egy szoknya, egy nadrág, ahol ő volt a bankigazgató, a Pasik! című filmsorozatban pedig a doktor szerepét formálta meg 2001-ben. De a Meseautóban is feltűnt, ahol szállodai portás volt, az 1999-es Hippolyt című filmben pedig árverésvezetőként tűnt fel, itt már saját magát játszotta.

Elolvasom a cikket