Balesetek, torlódások országszerte

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán a burkolatot javítják. A 109-es és a 108-as km között csak egy sáv járható, 2 km-es a torlódás. Az M0-s autóút déli szektorában, a Hárosi Duna-hídon javítják a burkolatot. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 15-ös és a 17-es km között a négyből két sávot lezártak, a két belső sávon halad a forgalom. A reggeli csúcs elkezdődött, közel 8 km-es az araszoló kocsisor. Aki teheti, válasszon másik útvonalat!

A 67-es főúton, Kaposvár belterületén egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A 39-es km-nél csak a fél útpálya járható.

A 87-es főúton Gencsapáti térségében, a 33-as km-nél két személygépjármű ütközött össze, az utat lezárták, kerülni Gencsapáti belterületén lehet.

A 351-es főúton, Hejőkürt külterületén egy személyautó gyalogost gázolt. Az 1-es km-nél félpályán halad a forgalom.

Sokan haladnak a főváros felé, telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, és az 51-es főúton, Maglódnál.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőnél a kilépésre váró kamionsor meghaladta a 9 km-t.

Jó hír a Pilisben közlekedőknek, hogy a Budakalász – Dobogókő – Esztergom összekötő úton feloldották a forgalomkorlátozást, így már nem kell hosszabb kerülőt tenni.
Komárom-Esztergom vármegyében viszont a közlekedésre veszélyes fák, illetve a fakidőlések miatt továbbra sem járható a Süttő és Vértestolna közötti úton a Tardos és Bikol közötti útszakasz.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját!

Elolvasom a cikket