Zelenszkij teljesen kiakasztotta az amerikaiakat

„Halott ukránokon pénzt keresni, ez az, amihez a legjobban értünk. Az, hogy Zelenszkij helyesli saját katonái megölését, undorító” – írta Scott Ritter volt amerikai katonai hírszerző az ukrán elnök és az amerikai hadiipari komplexum tárgyalásai kapcsán.

„Tanítsd meg az embert halászni, és egy nap enni fog. Taníts meg egy ukránt lopni, és egy életen át lopni fog” – ez viszont már egy átlag amerikai kommentelő véleménye, amelyet az X (korábban Twitter) közösségi oldalon osztott meg.

Valaki más azt írta: „Minden amerikai védelmi cég meg akar gazdagodni Zelenszkij értelmetlen és vesztes háborúján Oroszországgal. Nem érdekli őket, hogy mennyi ártatlan életet veszítenek közben. A hadiipari komplexum borzalmas, és csak a pénz érdekli. Akárcsak Zelenszkijt.”

„Úgy tűnik, találkozott a pénzmosó kollégáival” – áll a következő kommentben, amelyet egy újabb epés megjegyzés követ: „Ó, nézd, mindenki, aki ellopja az adóinkat, egy teremben gyűlt össze.”

Ismert, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azért látogatott az amerikai fővárosba, hogy további támogatásokat szerezzen a háború folytatásához. A kongresszus alsó házát azonban nem sikerült meggyőznie, miközben a Fehér Ház és a fegyvergyártók tovább öntenék az olajat a tűzre.

Elolvasom a cikket