Outfit-ötletek az ünnepi szezonra

Kaufmann Angéla
2023. december 15. péntek. 20:20

A barna 50 árnyalata

A teljesen fekete ruháknak megvan a maga ideje és helye – és az ünnepek minden bizonnyal ilyen pillanatok. Azonban azt jósoljuk, hogy idén a barna lesz az új fekete. Úgy gondoljuk, hogy ebben a szezonban a barna árnyalatait a legkönnyebben egy nagyszerű barna gyapjúkabáttal vagy egy gyönyörű barna bőrcsizmával illesztheti be a ruhatárába. Ha ön is szereti a barna megjelenést, válasszon egy teljesen monokróm megjelenést, és párosítson egy barna ruhát egy kabáttal és velúrcsizmával – csak ügyeljen arra, hogy a barna különböző árnyalatai legyenek, a legnagyobb hatás érdekében.

Törékeny balerina

Az idén ősszel kirobbanó balett-trendre válaszul a modern balerinák idén átveszik a hatalmat az ünnepi bulikon és rendezvényeken – gondoljunk csak a balerinacipőkre, a tüllre és a kényelmes, vállra nyúló pulóverekre. A balettcipők még mindig divatosak, és ha ön is beruházott egy párba a melegebb idő miatt, még ne rakja el! Fontolja meg, hogy a díszített balettlaposokat miniszoknyával és fekete harisnyával párosítsa, ha nem akar magassarkú cipőt viselni.

Fagyos-babakék

Ha unja az aranyat, válassza a fagyos oldalt. Imádjuk a fagyos kéket ezen a télen, és az ünnepi szezonban ez is felbukkan. A hideg árnyalat cipőkben, táskákban, ruhákban és még sok másban is megfigyelhető. Akár monokróm megjelenésre vágyik, akár finoman szeretné belevinni a színeket, könnyen létrehozhat szórakoztató és ünnepi outfiteket.

Masnik és szalagok

Mikor lenne trendibb a masniőrület, ha nem az ünnepek alatt? Válasszon a hajába vörös bársonyszalagokat, vagy akár túlméretezett fekete masni csíptetőket. A trend azonban nem áll meg itt – tekintse őket állandó ajándéknak, és viseljen masnikkal díszített ruhát vagy akár egy csinos magassarkú cipőt.

Klasszikus piros

Ha idén ön is szemmel tartotta a fashion week történéseit, hajlandóak vagyunk fogadni, hogy rengeteg vörös színt láthatott a bemutatók során. A gazdag árnyalatoktól a szórakoztató kiegészítőkig, sőt a teljes ruhákig a piros – bár mindig klasszikus ünnepi szín – idén még elterjedtebb lesz. Úgy tűnik, hogy a piros mindenhol jelen van – és talán időszerű is, hiszen mindjárt itt vannak az ünnepek. Egy piros kasmírpulóver vagy egy piros magassarkú könnyen színpompát (és ünnepi hangulatot) kölcsönöz a megjelenésnek.

Elolvasom a cikket