Sarolta hercegnő gazdagabb, mint a testvérei

Nem kétséges, hogy Sarolta hercegnő a világ leggazdagabb gyermekei közé tartozik. A brit királyi család vagyona felbecsülhetetlen, ám talán még ennél is nagyobb érték a hatalom, amivel rendelkeznek.

A walesi hercegi pár igyekszik mindent megadni György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek, és a kicsik olyan kiváltságokban részesülnek, amiről a gyerekek többsége csak álmodozhat.

Szeretnék az életüket annyira normális mederben tartani, amire csak lehetséges, és megtanítani nekik az egyenlőségre való törekvést. Bizonyos területeken azonban mégis van különbség a testvérek között: hármójuk közül Sarolta hercegnő lényegesen gazdagabb, mint a testvérei.

Sarolta hercegnő Katalin hercegnének köszönheti a növekvő befolyását

A nyolcéves hercegnő nettó vagyona már most is 3,5 milliárd fontot tesz ki, ám van még valami, amit szüleitől, elsősorban édesanyjától örökölt – ez pedig a „Katalin hercegné-effektus”.

Az Electric Ride on Cars tanulmánya szerint Sarolta hercegnő a jövendőbeli trónörökösön, György hercegen is túltesz a befolyásával, ugyanis Katalin hercegnének köszönhetően ő maga is stílusikonná vált.

Már most is rengetegen figyelik a kis hercegnő öltözködését, a későbbiekben pedig még nagyobb érdeklődés övezi majd, hiszen a királyi családtagok divattippjei sokakat izgatnak.

Mivel Katalin hercegné stílusát rengetegen követik, sokan azt feltételezik, hogy Sarolta hercegnő szintén nagyon csinos lesz fiatal nőként, és már most bizalmat szavaznak a kis hercegnő stílusának.

Ezzel a hatalommal fivérei nem rendelkeznek, hiszen a női divat mindig nagyobb energiákat és vagyonokat mozgat meg, és a jóslatok szerint Sarolta hercegnő vagyona a jövőben túl fogja szárnyalni György herceg örökségét is.

Elolvasom a cikket