Harry herceg letépte a királynő képét a falról

Harry herceg eltávolította néhai nagymamája, II. Erzsébet királynő plakátját egy szórakozóhelyről, hogy „ne nézze, ahogyan bulizik”. Paddy McGuinness szerint az eset egy „vad buli” során történt sok évvel ezelőtt. A Top Gear 50 éves sztárja a Sussex hercegével és számos más híres arccal töltött éjszaka során megosztotta, hogy látta, amint Harry herceg eltávolította a képet, nehogy szemtanúja legyen annak, amit a privát Chelsea klubban csinál Londonban – írja a BlikkRúzs.

Paddy azt is állította, hogy a herceg „rázta és megcsókolta”, mielőtt „leszakította volna a királynő képét” a falról. A Restless Natives podcast beszédében elmondta a műsorvezetőknek, Gordon Smartnak és Martin Compstonnak, hogy a klubnak van egy „titkos ajtója”, amelyen a hírességek beléphetnek.

„Beszéltem a végén az egyik biztonsági sráccal… Harry a pólómat rángatta, aztán letépte a királynő képét a falról, és azt mondta: ‘Nem hagyhatom, hogy engem figyeljen a család.” A biztonsági szolgálat egy munkatársa Paddy állítása szerint az mondta: „Ezek [a CCTV-felvételek] soha nem fognak napvilágot látni. Ez az egyik olyan klub, ahová a királyi sarjak járnak, és kifújhatják a gőzt.”

Az elmúlt években Harry népszerűsége csökkent a királyi család elleni éles támadások miatt. A januárban megjelent kirobbanó memoárját, a The Spare-t azonban az Amazon szerint 2023 bestsellerének választották az Egyesült Királyságban.

Elolvasom a cikket