Menet közben esett ki a buszból egy 13 éves lány

A sérülést szenvedő kislány édesapja úgy nyilatkozott: a buszvezető először nem állt meg, csak később amikor a többi utas elkezdett kiabálni. A történtek után a sofőr megkérdezte a kislányt, hogy minden rendben van-e aki azt válaszolta, hogy igen.

Később aztán amikor az osztálytársai hazakísérték, a szülei pedig megtudták mi történt, kórházba szállították, ahol kiderült, hogy koponyája, válla és a baloldala csípőtől lefelé végig sérült. A család ennek ellenére megkönnyebbült, hiszen viszonylag enyhe sérülésekkel úszta meg az esetet a gyerek.

A sofőr egyébként megadta telefonszámát a kislánynak, ha később a szülők kapcsolatba akarnának vele lépni. Az esetet a Volánbusz is vizsgálja, akik kiemelték, a sofőrnek kötelessége lett volna mentőt hívni a kislányhoz, a kollégájuk hibájáért pedig elnézést kértek.

Ennek ellenére a család nem hibáztatja a sofőrt, hiszen a gyerekek mesélték, hogy ez már nem először fordul elő ezen a járaton, csak eddig szerencsére nem esett ki senki. Az autóbusszal egyébként mindent rendben talált a Volánbusz az átvizsgálás során. A rendőrök gondatlan veszélyeztetés miatt indítottak nyomozást, de úgy tudjuk eddig nincs gyanúsítottja az ügynek.

Elolvasom a cikket