Katalin hercegné ezt a szabályt tartja be mindig, ha alkoholt iszik

A legtöbb ember számára a karácsony azt jelenti, hogy a családdal és a barátokkal ünnepelnek, és a finom vacsora mellé sokan alkoholt is fogyasztanak – esetenként többet is, mint az kívánatos lenne. Katalin hercegné számára azonban máshogy alakul az ünnepi időszak – írta meg az elle.hu.

Köztudott, hogy a királyi család Sandringhamben tölti a karácsonyt, ahol az egész család jelen van, és néhány napig kiélvezhetik egymás társaságát. Az ünneplésnek azonban még ilyenkor is megvannak a maga szigorú szabályai.

Katalin hercegné sem kapcsolódhat ki teljesen

A karácsonyi istentiszteletet és ebédet követően természetesen a királyi család tagjai is koccintanak. Károly király egyik volt alkalmazottja elárulta, hogy ilyenkor jó hangulatban telik a délután és az este, miközben finom italokat kóstolnak meg, köztük többféle bort is.

Katalin hercegné azonban kínosan ügyel arra, hogy a részegségig soha ne jusson el. A korábbi alkalmazott szerint erre egyébként a többi családtag is nagyon figyel, ő maga soha nem látta ittasan őket, még a fiatalabb korában sokat mulató Vilmos herceget és Harry herceget sem.

Mindannyian kínosan éreznék magukat egy részeg családtag miatt, Katain hercegné pedig 3 gyermeke miatt sem engedheti meg ezt magának – ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fog alkoholt fogyasztani.

Elolvasom a cikket