Vonagló sáskákat talált a szendvicsében egy éhes építőmunkás

Az itt vásárolt szendvicsében ugyanis egy élő sáskára harapott rá. Egy csirkés szendvicset vásárolt a férfi, s úgy tűnik, hogy a salátában egy hatalmas, élő sáska rejtőzködött. A férfi egy életre megutálta a csirkés szendvicset.

Objektum doboz

Azt gondoltam magamban, hogy ez a csirke nem lehet ilyen kemény és ropogós. „Amikor kivettem a számból, akkor láttam, hogy egy hatalmas sáska. Még mindig élt, mert rángatózott, és mozgott a feje, miután beleharaptam” – árulta el az undorító részleteket Phil a Mirrornak. A férfi azonnal számonkérte az üzlet dolgozóit, hogy egy Angliában nem gyakori rovar hogyan kerülhetett a salátába, és hogyan nem vették észre a dolgozók, akik készítették a szendvicset.

Phil ráadásul miután beleharapott a gusztustalan ételbe, hazaérvén még egy pozitív covidtesztet is produkált, úgyhogy igazi horrornapon van túl az építőmunkás.

„Egy sáska és egy szendvics, biztos voltak már szebb napjaim is” – tette hozzá a férfi.

Az üzlet reagált a reklamációra, és elnézést kért a kellemetlen tapasztalatért, és megígérte, hogy a gyártóval együtt kinyomozza a szendvics eredetét.

A salátát egy beszállító biztosította a Sainsbury’s-nek, amely már brit szupermarketeknek is szállít zöldséget – írta közleményében a bolt.

Elolvasom a cikket