Megdöbbentő eseményeket harangoztak be 2024-re, nem sok jó vár Zelenszkijre

Ez a két esemény lesz a katalizátora és előfutára a 2024-ben várható eseményeknek – az oroszországi és az egyesült államokbeli elnökválasztás nem lesz más, mint az elmúlt év eseményeinek fejlődése és következménye.

A lap jóslatai a következők:

Az orosz–ukrán háború egy többoldalú békeszerződés aláírásával fog véget érni olyan országok között, mint Lengyelország, Magyarország, Románia, Ukrajna és Oroszország. Valószínűleg Fehéroroszország is az aláírók között lesz.

A békeszerződés a következő új határokat fogja rögzíteni a megnevezett részt vevő országok között:

– Ukrajna a jelenlegi Kijev, Zsitomir, Hmelnickij és Vinnicja régiók semleges státuszban maradnak, amelynek területein nem lesznek fegyveres erők – csak egy meghatározott létszámú rendőri erő;

– Lengyelország megkapja Galíciát és Volhíniát: Ukrajna mai régióit – Luck, Lviv, Rivne, Ternopil és Ivano-Frankivszk;

– Magyarország visszakapja Kárpátalját, Ukrajna egy modern régióját, amelynek Ungvár a központja;

– Románia visszakapja Besszarábiát és Csernyivciát – természetesen Ukrajna megfelelő régióival együtt; ugyanebben az évben a népszavazás eredményeként Moldova Romániához kerül.

– Oroszország a megfelelő népszavazások megtartása után a mai Ukrajna Szumi, Harkov, Poltava, Cserkasszi, Kirovográd, Odessza, Mikolajiv és Dnyepropetrovszk régióit fogja elfoglalni.

Ukrajna felosztása és átalakulása után a világ eseményei új és világos dinamikát kapnak – megkezdődik a többpólusú világ kialakítását célzó végjáték.

Az EU-ra vonatkozóan a következőkről számoltak be:

Az EU a tömeges gazdasági csődök fenyegetése és a jobboldali érzelmek növekedése miatt fel fogja adni az oroszellenes szankciókat.

Az EU korábbi politikai vezetői tömegesen fognak hirtelen megváltozni, és pragmatikusabb jobboldali vezetők kerülnek hatalomra.

Nagy valószínűséggel gyors, de nagyon erőszakos és véres összecsapások alakulnak ki Fehéroroszország és Oroszország határain a balti államokkal.

Elnökválasztások:

Vlagyimir Putyin 2024. márciusi elnökválasztáson aratott győzelme után Oroszországban nagyszabású belpolitikai folyamatok indulnak meg az uralkodó elit egy részének leváltásával és egy domináns hazafias ideológia megjelenésével. Ezt az időszakot később „a mély nemzeti megtisztulás időszakának” fogják nevezni.

Az év végére Oroszország egy ipari típusú termonukleáris reaktort hoz létre vagy közel áll annak létrehozásához.

A 2024 novemberében esedékes amerikai elnökválasztás valószínűleg széles körű polgári zavargással végződik anélkül, hogy az Egyesült Államok elnökjelöltjét megválasztanák. Összességében ez egy nehéz év lesz az amerikaiak számára.

Az amerikai választások dátumának közeledtével a konfrontáció és a kölcsönös szankciók háborúja fokozódik Kína és Észak-Amerika között. Az amerikai kormánytisztviselők provokatív tajvani látogatásait követően Kína novemberben katonai eszközökkel megkezdi az alkotmányos rend helyreállítását a szigeten.

Elolvasom a cikket