Lélekmelengető dallal rukkolt elő az Opera karácsonyra + VIDEÓ

Pár napja osztotta meg ünnepi videóját a Magyar Állami Operaház, amely a Felviszel címet kapta. A karácsonyi kliphez azt írták kísérőszövegként, hogy az „idén is egy ünnepi kisfilmmel koronázzuk meg az adventi időszakot, ezzel kívánva áldott és békés karácsonyi ünnepeket minden kedves nézőnknek!” – írja a Mandiner.

A dalról Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója is írt közösségi oldalán. Mint fogalmazott, „miközben már 130 ezres össznézettség táján tart az OPERA pár napja kirakott karácsonyi klipje (és ez még csak a kezdet!), látom, hogy a híradásokban a szinte kizárólag belsősökből álló stábunk két ifjú tagja gyakran kimarad. Pedig Czeglédi Zsombor vizuális művészete nemcsak legalább egytucat operai előadás része, hanem negyedik éve forgatja-vágja-rendezi e karácsonyi filmjeinket is. Ez hatalmas szellemi és fizikai feladat, amelyet évről évre nagy sikerrel cégez.

Következő nagyobb munkája a Borisz Godunov produkció vetítéseinek tervezése lesz.

Andorka Márton nemrég érkezett hozzánk, súgóként dolgozik, de tudni kell, nálunk ahhoz zeneakadémiai diploma szükséges. Ő zeneszerzést végzett, ezért kiválóan meg tudta hangszerelni az idei dalt, és majd a január 8-i operaházi esten, az Év Sportolója gálán is több ilyen szimfonikus munkája hallható. Ma már e huszonévesek nélkül nem tudunk, de nem is szeretnénk létezni, nélkülözhetetlen az ő látásmódjuk a nagy egészhez” – hangsúlyozta Ókovács.

A teljes stáblistát alább tekinthetik meg:

Objektum doboz

A dalt pedig alább hallgathatják meg:

Objektum doboz

Elolvasom a cikket