Döbbenetes, hogy mit látott a túlvilágon

Az volt a nő szerencséje, hogy Stu előbb érkezett meg a 49 éves Kirstyhez, aki ekkor már semmire sem reagált. A mentősök kétségbeesetten próbálták megmenteni, 40 percig küzdöttek az életéért. Állítása szerint a traumatikus esemény során vőlegénye furcsa, hatszögletű mintákat látott a testén megjelenni.

Családjának azt mondták, hogy készüljenek fel a legrosszabbra

A kórházba érve az orvosok figyelmeztették a családot, hogy mindössze 6 százalék esélye van a túlélésre. Az észak-yorkshire-i anyukának megállt a szíve, és mesterséges kómába helyezték, majd közölték a szeretteivel, hogy készüljenek fel a legrosszabbra. Kirsty most azt állítja, hogy valami varázslatos dolog történt vele, mielőtt visszahozták volna az életbe.

A közvetlen családomon kívül senki sem tudta, hogy mi történik, de egy médium barátom kapcsolatba lépett a testvéremmel, és megkérdezte, hogy mi van velem, majd azt mondta neki, hogy a szellemem éppen a nappalijában van, és arra kérem, hogy írjon listákat a fiaimnak és az édesapámnak – magyarázta, majd hozzátette:

A testvérem erre elmondta neki, hogy épp az életemért küzdök a kórházban. A szellemem pedig mondta a barátomnak, hogy a testem összeomlik, és nem hiszem, hogy vissza tudok menni, erre ő rám parancsolt, hogy azonnal térjek vissza a testembe. Közben a kórházban a családomnak azt mondták, hogy készüljenek fel a végre.

Az édesanya egyből tudta, hogy mit kell tennie

Itt még nem ér véget az anyuka története, ugyanis arra is jól emlékszik, hogy mi történt akkor, amikor visszatért a testébe.

Emlékszem, hogy amikor végre visszatértem a testembe, pontosan tudtam, mit kell tennem a gyógyuláshoz, mintha ezt az információt letöltöttem volna valahonnan. Ekkor rájöttem, hogy nem halok meg, és hogy az én küldetésem itt még nem ért véget. A sötétség nélkül nem tudod, mi a fény, és hiszem, hogy azért vagyunk itt, hogy felébredjünk, növekedjünk és finomítsuk a rezgéseinket – idézi a Mirror a nőt.

Elolvasom a cikket