Egy híres brit jós szerint nehéz év vár ránk 2024-ben

Megkérdezett egy látót a brit Mirror, és többek között „szívfájdalmat” jósolt Meghan Markle számára egy új „királyi botrány”, valamint „politikai és társadalmi zűrzavar” közepette 2024-ben – írta meg a Bors. Érdemes hozzátenni, Nicolas Aujula csupa olyan dolgot olvasott ki a kristálygömbből, amit politikai és gazdasági elemzők is elmondtak már.

Nicolas Aujula azt állítja, hogy „pontosan megjósolta a covidot, a Black Lives Matter mozgalmat, valamint Harry és Meghan Oprah-interjúját”. Tavaly pedig többek között a brit konzervatívok „stresszes nyarát” is megjósolta.

Most azt mondja, „belső hangja” és látomásai megmutatták neki, hogy jövőre „kiszivárog egy királyi hangfelvétel”. Azt is megjósolja, hogy Sussex hercegnőjének „szívfájdalma lesz”, de „nem Harry herceggel ”, miközben gazdasági hanyatlást és sok női híresség sikerét jósolja.

A dél-londoni médium egy volt amerikai elnök életében is változást lát. „Úgy látom, hogy Donald Trump hatalma növekszik. Úgy érzem, akár új karrierje is lehet, és valami jelentősebb lesz, vagy ő lehet a következő elnök.”

Nicolas azt is gondolja, hogy a szélsőjobboldali gondolatok erősödni fognak. „Úgy gondolom, hogy a szélsőséges, szélsőjobboldali politika sötéten tér vissza, és az emberek kezdik elveszíteni az emberségüket.”

Továbbá azt állítja, hogy a gazdaság is hanyatlani fog.

Elolvasom a cikket