Riasztó videó kering a neten 2027-ből

Azt nem árulta el, hogy pontosan mi történik, vagy mi okozza majd a katasztrófát, Javier (így hívják ugyanis a vélhetően férfit) szimplán csak videókat közöl minden kommentár nélkül.

Népszerű turisztikai látványosságoknál sétál és fővárosok kihalt utcáin, fényes nappal, ahol nehéz elképzelni, hogy éppen ilyen szerencsés pillanatban sikerült elkapnia ezeket az egyébként zsúfolt helyeket.

A videóit több százezren nézik meg és nagyon megosztja az embereket: vannak akik elhiszik, hogy ez a riasztó jövő és a titokzatos videós valóban igazat mond, de sokan szkeptikusak és egyenesen ízléstelennek titulálják a rémhírkeltést.

Mások élőzést kérnek az utolsó túlélőtől, ami érthető, azonban eddig erre semmilyen válasz nem érkezett: sőt, a kommentekre sem reagál semmit, azonban a videók egyre szaporodnak, egyre extrémebb és egyre kihaltabb helyekről. Az pedig, hogy az élőzést hogyan lehetne megoldani a jövőből elég sok kérdést vet fel.

Objektum doboz

Sokak szerint a férfit (vagy nőt) az buktatta le, hogy még mindig van áram, amit egy világvége után elég nehéz lenne elképzelni, ezt kommentben többen meg is jegyezték. Mindenesetre elgondolkodtató ez az egész, főleg, hogy egyre másra jönnek a világ pusztulásáról szóló jövendölések, ez azonban minden eddiginél közelebbi dátum.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket