Újévi sminkötletek

Kaufmann Angéla
2023. december 28. csütörtök. 11:59

Fagyos csillogó szemek

Ehhez a megjelenéshez csak fedje be az egész szemhéját egy puszta, csillogó fehér szemhéjpúderrel, amelyet egy nagyobb, duci ecsettel visz fel, hogy az egész szemhéja csillogó hatást kapjon. És nyugodtan vigye ki a csillogást az arccsontjaira, a még fagyosabb érzésért.

Metálos ajkak

Ha szeretne egy kicsit kitűnni a tömegből, a sok glitteres szem közül, akkor ezzel a megjelenéssel biztosan sikerülni fog. A smink kipróbálásának egyszerű módja az, ha egy rúzst alkalmaz a kedvenc merész árnyalatában (mint például a gyönyörű lila), majd egy fémes szemhéjpúdert visz fel annak tetejére.

Lágyan füstös cicaszemek

Részben füstös szem, részben grafikus vonal és részben macskaszem – ez az újévi szemceruza-megjelenés a legjobb dolgok egyvelege. Annak ellenére, hogy lehetetlennek tűnhet otthon létrehozni, meglepően egyszerű: csak rajzolja meg a kívánt tusvonalat egy fekete szemceruza segítségével, majd lágyan satírozza el a vonalak belsejét, hogy ködös belső árnyékot hozzon létre.

Ragyogó bőr

Ezeknek a vakító arany arccsontoknak a tiszta varázslat és az arany folyékony highlighter a kulcsa. A folyékony formulának köszönhetően zökkenőmentesen keveredik bármilyen alapozóval vagy korrektorral, amely alatt van, hogy létrehozza ezt a ragyogást. Ráadásul ez egy olyan sminkmegjelenés, amelynél nem igazán van más egyébre szüksége (talán csak egy nude árnyalatú ajakfényre és egy elegáns cicaszemre).

Holografikus szemek

Holografikus highlighter? Inkább próbálja ki a holografikus szemhéjfestéket. Csinos és trendi az új évre, vagy a szezon bármely ünnepi eseményére. Válassza kedvenc árnyalatát – hűvös vagy meleg színt, és vigye fel az egész szemhéjára, a homlokcsontjára, és bármely partira készen is áll.

Diszkógömbszemek

Vagy próbáljon ki egy szó szerinti újévi sminkmegjelenést úgy, hogy a szemhéjait diszkógömbbel fedi le – de ténylegesen! Danielle Marcan, a sminkművész valójában egy diszkógömb darabkáit vette le, és szempillaragasztóval ragasztotta őket a szemhéjaira. A legfontosabb azonban az, hogy először megrajzolja az alakokat a fehér szemceruzával, majd töltse ki a diszkógömbcsíkokkal. Végezetül ne felejtsük el az erős szempillaspirált, hogy ténylegesen idézzük a 60-as éveket.

Elolvasom a cikket