Döbbenetes jóslatok a 2024-es évre is

Baba Vanga ugyanis az idei évre jósolta a „nagy muszlim háború” kitörését, és mondanunk sem kell, jelenleg is zajlik egy súlyos ezrek halálával járó vallási és etnikum alapú háború a Közel-Keleten.

Ilyen előélet után ijesztő lehet, hogy Baba Vanga milyen dolgokat látott a 2024-es évre előre.

Baba Vanga 2024-es jóslatairól már írtunk korábban, mostanra azonban szörnyű részletek derültek ki. Mindeddig felsorolásszerűen volt ismeretes, hogy mit látott a jövőben az igazlátó bolgár asszony, a szakértők azonban részletes elemzést adtak, és megfejtették, egészen pontosan mire is kell számítanunk.

A balkáni Nostradamus előre látta, hogy ki fog törni a háború Ukrajna és Oroszország között, és azt is elárulta, hogy mi fog történni a fegyveres konfliktus közben. Elmondása szerint egy meg nem nevezhető nagy ország feltalál egy biológiai fegyvert, amellyel az egész világot rettegésben fogja tartani. Ez rengeteg szenvedést okoz, ugyanakkor több pusztító betegségre, így a rákra és az Alzheimer-kórra is találnak gyógyírt.

Újra jön a kommunizmus?

Baba Vanga szerint a szenvedés hosszú ideig elnyúlik majd. A háborúskodásnak nem lesz egyhamar vége, ami több láncreakciót is elindít. Látomásai szerint évtizedekig éhínség lesz és nyomor, 2076-ra pedig visszatér a kommunizmus. Arra azonban évszázadokat kell várni, hogy az ember képes legyen az időutazásra, ezt ugyanis 2304-re jövendölte meg.

Baba Vanga

Baba Vanga

Fotó: wikipedia

Elolvasom a cikket