Tragédia: halálra gázoltak egy hős férfit, aki éppen újraéleszteni próbált egy földön fekvő nőt

A 32 éves nőt kórházba szállították és jelenleg élet és halál között lebeg, ugyanis érthető módon Chris Marriott nem tudta stabilizálni az állapotát az utcán, ugyanis az életmentés során gázolták el – számolt be róla a Mirror.

A gázoló férfit Hassan Jhangurt őrizetbe vették és most gyilkossággal vádolják.

A sheffieldi rendőrség közleményt adott ki az esettel kapcsolatban:

A rendőrség őrizetében marad a gázoló, amíg december 30-án megjelenik a bíróság előtt. Az áldozat halálának körülményei bár tragikusak és felfoghatatlanok a számunkra, a tettei megmutatták, hogy milyen ember volt. Inkább segíteni ment, mint elfordult.

Chris hívő ember, a helyi katolikus közösség tagja volt, rengeteget jótékonykodott, és egy sheffieldi élelmiszerbankban is dolgozott, illetve adósság-tanácsadást is nyújtott rászorulóknak. Családja szomorúan búcsúzott tőle:

Chris csodálatos apa, férj, testvér nagybátyj, és sokak barátja volt. Chris hívő ember volt, és azt akarta, hogy mások is megtapasztalják azt az örömöt, amire akkor lelt, amikor rátalált Jézusra. Vigasztalást nyújt nekünk ezekben a nehéz időkben, hogy most már az Urával, és a Megváltóval van, miközben gyászoljuk elvesztését.

A rendőrség továbbra is vizsgálja a baleset körülményeit, és szemtanúkat keresnek, hogy megérthessék a gázolás előzményeit.

Elolvasom a cikket