Véget akart vetni életének, ehelyett gyilkosságot követett el

A 43 éves, könyvelőként dolgozó nőnek az esetét, aki a bukaresti Egyesülés (Unirii) sugárút egyik tömbházának ötödik emeletéről ugrott le, hogy véget vessen az életének, ám véletlenül egy éppen arra járóra esett rá: mindketten sérüléseket szenvedtek el és kórházba kerültek. A gyanútlan járókelő sajnálatos módon életét vesztette a szerencsétlen baleset következtében.

Objektum doboz

A bukaresti ügyészség sajtóközleménye szerint a 43 éves nőt gyilkosság vádjával 24 órára őrizetbe vették, és a bukaresti törvényszék bírája 30 napos előzetes letartóztatási parancsot adott ki ellene.

Idén október 25-én, 8.48 óra körül, miközben a vádlott a munkahelyén tartózkodott, az épület ötödik emeletéről öngyilkossági kísérletet elkövetve átvetette magát az erkélykorláton, de ráesett egy 59 éves nőre, aki az épület melletti járdán sétált. A vádlott könnyebb sérülésekkel megúszta, míg az áldozat többszörös traumát szenvedett, és még aznap meghalt a kórházban – közölte a vádhatóság.

Az ügyészek úgy vélték, hogy az öngyilkosságot megkísérlő nő tudta, a környéken a reggeli órákban nagy a gyalogosforgalom, így előre láthatta annak lehetőségét, hogy rázuhan valakire, mégsem tett semmilyen óvintézkedést ennek elkerülésére, tehát közvetett szándékkal követte el a gyilkosság bűntettét.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Elolvasom a cikket