Egy anya és a lánya halt meg a szilveszteri tragédiában

A brit Staffordshire-i rendőrség megerősítette, hogy a rendőrök őrizetbe vettek az újév első napján egy 68 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta az élettársát, és annak 91 éves édesanyját az otthonukban szilveszter délután. A trió már 10 éve élt együtt a különálló ajtókkal rendelkező ingatlanban, miután az idős nő özveggyé vált. Az idős hölgy ráadásul már tolószékkel tudott csak mozogni. Az ügy részletei több mint megrázók.

A Mirror számolt be róla, hogy vasárnap délután egy mentőhelikopter szállt le a ház kertjében, azonban a mentősök minden igyekezete ellenére nem tudták megmenteni egyik hölgy életét sem. Az idős nőnek már csak a holttestére találtak rá, amikor kiérkeztek a mentősök, a lánya pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt a bántalmazásban. A jelenlegi információk szerint a férfi bántalmazásának hatására halhatott meg az édesanya és lánya. A Staffordshire-i rendőrség közleményt adott ki az esettel összefüggésben:

A tisztjeinket december 31-én délután 3 órakor hívták a Park Lane-re, ahol egy nő holttestére bukkantak rá, egy másik nő pedig súlyosan megsérült. A kollégáink és a mentőseink minden erőfeszítése ellenére a 63 éves, és a 91 éves nő is életét veszítette délután 3 óra 50 perc előtt.

– írta közleményében a rendőrség. Arról egyelőre még nem számolt be sem a lap, sem a hatóság, hogy milyen előzményei lehettek a kettősgyilkosságnak.

Elolvasom a cikket