Öt sminktrend előrejelzés 2024-re

Kaufmann Angéla
2024. január 4. csütörtök. 4:04

Fenséges bőr

Akár a csillogó, akár a matt alapozót részesíti előnyben, szakértők azt jósolják, hogy az éteri bőr mindenhol a cél. Sok ragyogó, belülről világító arcbőrre számíthatunk, amelyek gyönyörűen ragyognak – mondják. A matt bőr visszatért, de ragyogó csavarral. Ezzel kapcsolatban, ha ragyogást szeretne adni arcbőrének, de inkább matt alapozót szeretne viselni, először vigyen fel egy ragyogást keltő primert.

Játékos szemek

2024-ben minden a szemről szól. Színes-grafikus szemceruzákra számíthatunk, matt pasztell csavarral. Ezek a játékos szemek eltérnek a klasszikus fekete tusvonalas megjelenéstől, amelyet már többször láthattunk a vörös szőnyegen.

Finoman ápolt szemöldök

A szemöldöktrendek folyamatosan változnak. Míg a 90-es években és a 2000-es évek elején a vékony szemöldök volt a sztár, azt jósolják, hogy 2024-ben a nők az ellenkezője felé fognak hajlani. Elmozdulást látnak a finomabb, gyönyörűen ápolt szemöldök felé. Más szóval, a természetes megjelenésű szemöldöké lesz a terep.

Piros orcák

A kacér trend 2024-ben is folytatódni fog a kipirult arcokkal. A természetes pirosító hatás elérése érdekében rétegezze a különböző formulákat, mellyel tartós hatást is gyakorolhat a smink megjelenésére. Kezdje azzal, hogy a folyékony pirosítót vigye fel arcának almáira, majd tegye a tetejére krémes pirosítót a mélység és a telítettség érdekében.

Természetes szempillák

„Professzionális sminkesként azt jósolom, hogy idén többen fektetnek be természetes szempilláik egészségébe és megjelenésébe. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az egyének továbbra is vonzódnak a smink nélküli, smink megjelenéshez” – osztották meg a szakemberek. A hosszabbítások és műpillák helyett 2024 olyan év lesz, amikor egyre többen nyúlnak majd kondicionáló primerek és dúsító szempillaspirálok után, hogy természetesen dús szempillákat érjenek el.

Elolvasom a cikket