Egymást ölik Alain Delon gyermekei az örökségért

Nagy Áron
2024. január 4. csütörtök. 14:07

Anthony Delon szerint Anouchka szándékosan eltitkolta előle és Alain-Fabien elől több, Svájcban elvégzett kognitív teszt eredményét, amelyeken a sztár megbukott. Ezekre a vizsgálatokra azért volt szükség, mert Alain Delon 2019-ben agyvérzést kapott, viszont mindezidáig nem került gyámság vagy gondnokság alá.

A család tagjai idővel egymás ellen fordultak. Az elmúlt egy évben úgy tűnt, hogy a Delon testvérek egységesek, és közösen akarják megvédeni – vagy más megközelítésben megszerezni – apjuk vagyonát és az örökségüket Hiromi Rollintól, a színész élettársától.

Viszont Anthony most azt állítja: Anouchka elárulta őket, és végig összejátszott a nővel. Ezt arra alapozza, hogy a nővérük pontosan tudta, milyen rossz állapotban van a francia filmcsillag, de nem osztotta meg velük. A fiúk csak Alain Delon orvosától szereztek tudomást a svájci vizsgálatokról, aki azért hozta szóba előttük, mert azt hitte, nem árul el újdonságot.

„Több mint kilenc hónapon át a nővérem akadályozott abban, hogy közbelépjek, és most már értem, miért” – nyilatkozta a már említett Paris Match-nak. A Le Point pedig arról ír, feljelentést tett Anouchka ellen az orléans-i rendőrségen.

Anthony mindenképpen azt szeretné, ha a bíróság gyámság vagy gondnokság alá helyezné az apjukat, hogy Hiromi Rollin és Anouchka se élhessen vissza a vagyonával. Anouchka közben Svájcba szeretné költöztetni magához Alain Delont, amit azzal indokol, hogy ott kaphatná a legmagasabb színvonalú kezelést, ő ugyanis még mindig hisz a teljes felépülésében.

Hogy erre mennyi az esély, senki sem tudja. Anthony szerint az apjuk rossz állapotban van, talán az utolsó karácsonyát ünnepelte idén.

Alain Delon mindenáron el akarta kerülni az örökségéért folytatott háborút. „Nem szeretném, ha a gyerekeim úgy szétszakadnának, mint a Hallyday család” – mondta még 2019 májusában, hozzátéve: mindent elő akar készíteni, hogy senkit se érjen meglepetés, amikor meghal. „Ha nem tenném, szívfájdalom, háború lenne köztük, ebben biztos vagyok” – állapította meg, és nem tévedett.

A legidősebb fiú erre azt mondja: tiszteletben tartja apjuk végrendeletét, bármi álljon is benne, de amíg él, vigyázni akar rá és az örökségükre.

Elolvasom a cikket