2024 a szakítások éve lehet

2024-et az újrakezdés évének is nevezik, mivel a Jupiter és a Merkúr újra előre indul, és megszűnik az a visszahúzó erő, melyet az előző év végén éreztünk. Január végén, ahogy a Plútó belép a Vízöntőbe, hirtelen minden megváltozik körülöttünk. Ezek a hatások pedig a párkapcsolatokat is megtépázhatják, három csillagjegynek különösen, és lehet, hogy szakítást hoz számukra az újrakezdés éve – írja a Ripost.

Régóta nem stimmelnek a dolgok a párjával, csak szőnyeg alá söpörte a problémákat. A Merkúr hatására azonban végre mindent kimond, ami a szívét nyomja, ám nem biztos, hogy ezt a párja jól fogja fogadni. Ha menthető a kapcsolat, akkor rengeteg munkával és kommunikációval újra megélhetik a mézesheteiteket, de ha azt érzi, hogy már nem szerelmes, akkor érdemes továbblépnie.

Év elején mintha kinyílt volna a szeme, és megkérdezi magadtól: mit keres még mindig emellett az ember mellett? A Mars energiáinak hatására megkérdőjelez mindent, ami eddig történt a párkapcsolatodban. De ne cselekedj elhamarkodottan! Alaposan gondolja át a helyzetet, vizsgálja meg az érzéseit, ne hallgasson az első megérzéseire, közös munkával megmenthetik a kapcsolatot.

Vízöntő

Gyakran elhúzódik a párjától, és szeretne magában lenni. Az, ahogy a szerelmével ostromol, inkább idegesíti, semmint elcsábítja. Szeretne befelé fordulni, számot vetni, mielőtt a nagy változások bekövetkeznek az életében. Ilyenkor teljesen normális, ha vágyik az egyedüllétre. De fontolja meg, hogy a párja mit élhet át! Beszéljék meg a helyzetet, kérjen tőle egy kis szabadságot, és közben tegye fel magának a kérdést: biztosan szakítani akar? Lehet, hogy csak az elköteleződéstől fél.

Elolvasom a cikket