Sarolta hercegnő gyengéd gesztusai Dianát idézték meg

Egy Sarolta hercegnőről készült klip az egész interneten elrabolta az emberek szívét, miután gyengéd viselkedése sok rajongó szerint Diana hercegnére emlékeztet.

A @princesscharlotteedits nevű TikTok-fiókon megosztott klipekből készült összeállítás több olyan nyilvános szereplést emel ki, amelyeken az ifjabb királyi családtag az elmúlt években részt vett. A követők kommentálták a közszereplőkkel való interakcióit, többen dicsérték civilizált és elegáns viselkedését – derült ki az Express cikkéből.

Objektum doboz

A nyolcéves Saroltát, – aki a walesi hercegi pár középső gyermeke és egyetlen lánya – gyakran elkísérik testvérei, György herceg és Lajos herceg is a királyi eseményekre.

A klip, amelyet „Sarolta hercegnő a királyi protokollal” felirattal tettek közzé, több mint 26 ezer kedvelést gyűjtött be. Tartalmazott egy videót is, amelyen a királyi család 2022 decemberében a Westminster apátságban a papság tagjait köszönti.

Egy másik csúcspont is bekerült, amely azt mutatta, ahogy Sarolta kezet fog a windsori esperessel a Szent György-kápolnában húsvét vasárnap.

Olyan gyengéd, Dianára emlékeztet- mutatott rá az egyik néző.

Annyira érett!– tette hozzá egy másik hozzászóló.

Az év elején egy másik klip is körbejárta a TikTok-ot a fiatal hercegnőről és a nézőket ugyanúgy lenyűgözte Sarolta és Diana hasonlósága.

A 18 másodperces videó, amely Sarolta és a kedvetlenül nézelődő Diana között kísérteties hasonlóságokat mutatott, milliós nézettséget és több száz kommentet hozott.

Hinni kezdek a reinkarnációban – kommentálta az egyik követő.

Elolvasom a cikket