Sandra Bullock teljesítette elhunyt szerelme utolsó kívánságát

Nehéz időszak áll Sandra Bullock mögött, aki augusztusban veszítette el párját, Bryan Randallt, aki hosszú éveken keresztül küzdött az amiotrófiás laterálszklerózissal.

Objektum doboz

A férfi egyik utolsó kívánsága az volt, hogy hamvait egy wyomingi folyóban szórják szét. Sandra aznap, amikor Bryan az 58. születésnapját ünnepelte volna, elment és végső búcsút vett elhunyt szerelmétől.

„Boldog születésnapot, Bry. Sandy a folyóhoz vitt téged, ahogy ígérte” – írta a folyóról készült kép mellé a színésznő nővére, Gesine, aki korábban elárulta, hogy Sandra csodálatosan gondját viselte beteg kedvesének az elmúlt évek alatt.

Objektum doboz

Bullock augusztusban veszítette el szerelmét, Bryant, aki a legnagyobb titokban küzdött három éven keresztül az amiotrófiás laterálszklerózissal.

Az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség. A beteg végül teljesen elveszíti mozgásképességét, majd a légzőizmai sem működnek. A betegség kiváltó oka nem ismert és nem gyógyítható.

Az Oscar-díjas színésznő korábban bejelentette, hogy szünetet tart színészi karrierjében, hogy több időt tölthessen családjával. Sandra 2015 augusztusa óta élt együtt a fotóssal.

Bár kettejüknek sosem született közös gyermekük, Bryan sajátjaként szerette a színésznő két örökbe fogadott gyermekét, a 13 éves Louist és a 11 éves Lailát.

Elolvasom a cikket