A saját konyhájában keresett aranyat, szörnyethalt a közel 40 méteres gödörben

Közel negyven métert zuhant, majd szörnyethalt egy brazil férfi múlt pénteken, aki azért ásta ki a konyhájában a hatalmas gödröt, mert megszállottan hitte, hogy kincset talál majd a háza alatt. A LadBible beszámolója szerint Joao Pimenta da Silva éppen a vizet és a sarat próbálta kimerni a gödör aljából, amikor elvesztette az egyensúlyát, majd a mélybe zuhant. A tragikus baleset után a szomszédok azt közölték, hogy a 71 éves férfi közel egy évig kereste az aranyat az ingatlanja alatt.

Később kiderült, hogy a nyugdíjas embereket bízott meg azzal, hogy segítsenek neki, amiért fejenként átszámolva mintegy 35 ezer forintot fizetett. Először közel 5 ezer forintnyi fizetséget adott a megbízottjainak, ám minél mélyebb lett a gödör, annál több pénzt ajánlott fel segítőinek.

Egy helyi lakos szerint Joao szokatlan ötlete egy álomból született meg, ugyanis egyszer megjelent előtte egy szellem, aki azt mondta neki, hogy a konyhája alatt egy szikla alá rejtve rengeteg kincsre bukkanhat. A szomszédjai megpróbálták figyelmeztetni a kincskeresés veszélyeire, ám minden felszólításukat figyelmen kívül hagyta, majd egy jó barátja szeme láttára zuhant a mélybe.

Elolvasom a cikket