Mbappét vasárnap a Liverpoolhoz, hétfőn a Real Madridhoz igazoltatták

SM
2024. január 8. hétfő. 18:37

A 25 éves Kylian Mbappé szerződése a nyáron lejár a PSG-nél, ezért a szezon végén szabadon igazolható. A The Times angol újság értesülése szerint, a világbajnok csatár nem fogadta el a Real Madrid ajánlatát, s úgy néz ki, hogy nyáron a a Premier League-be igazol, a Liverpool játékosa, s így Szoboszlai Dominik csapattársa lesz. Az angol sajtó szerint Mbappé lehetne a Liverpool „kirakatfutballistája”, különösen akkor, ha Mohamed Szalah a nyáron Szaúd-Arábiába igazol.

A franca Foot Mercato hétfői értesülése szerint, viszont közel a megállapodás arról, hogy Mbappé a Real Madrid játékosa legyen. A francia hírportál szerint a spanyol klub fizetési ajánlata ezúttal alacsonyabb, mint a 2022-es, azonban ez sem bizonytalanította el Mbappét, aki a madridi csapat játékosa szeretne lenni.

Ezt nem cáfolta, de meg sem erősítette a világ legdrágább labdarúgója: „Nagyon motivált vagyok, s csak arra koncentrálok, hogy a PSG a kitűzött céljait elérje. Fontos, hogy megőrizzük a klub nyugalmát az elkövetkező kihívások előtt. Még nem döntöttem, még nem választottam, de amikor határozok, közölni fogom” – nyilatkozta Mbappé.

Elolvasom a cikket