önnyek között vallott a kirúgott Marvel-sztár: Bűnösnek ítéltek, megijedtem

Jonathan a tavaly március 25-i letartóztatása óta nem válaszolt kérdésekre, most azonban a Good Morning America műsorában könnyek között, kendőzetlenül vallott arról, hogy ő, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat.

„Ott állok és jön az ítélet. Megdöbbentem és megijedtem. Azt kérdeztem, hogyan lehetséges ez, a bizonyítékok alapján? Mintha megállt volna a világ. Rájössz, hogy minden, amiért megannyi éven keresztül dolgoztál, egy pillanat alatt köddé válik” – mondta elfúló hangon a 34 éves színész.

Majorst március 25-én tartóztatták le, miután volt barátnőjével, Grace Jabbari vitába keveredett egy New York-i bárból hazafele.

A 31 éves brit táncosnő azzal vádolta a színészt, hogy megütötte, eltörte az ujját, kicsavarta a karját és úgy rácsapott a jobb fülére, hogy felszakadt a bőre.

Jonathan a bíróságon elismerte, hogy követett el hibákat a kapcsolatuk alatt, többek között azt, hogy nem vetett véget időben a románcuknak, azt azonban tagadta, hogy valaha is kezet emelt volna a barátnőjére.

„Nem voltam mindig a legjobb barát, de soha nem ütöttem meg egy nőt sem. Sportoló vagyok, ismerem a testem és az erőm és ebből kifolyólag azt is tudom, hogy nem én okoztam azokat a sérüléseket.”

Grace Jabbari és Majors 2021 augusztusában kezdtek el randevúzni, miután megismerkedtek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatásán.

A színészt december 18-án ítélte el a bíróság testi sértés és zaklatás vádjában. Az ítélethirdetésre február 6-án kerül sor, amikor is Majors akár egy év börtönbüntetést is kaphat.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket