Vilmos herceg keményen figyelmeztette Harryt Meghan miatt

Bárki, aki követi a királyi család mindennapjait, tudja, hogy Vilmos és Harry herceg kapcsolata soha nem látott mélységeket él meg azóta, hogy Harry kiadta Tartalék című könyvét. A testvérek egykor azonban nagyon közel álltak egymáshoz, Harryt gyakran lehetett Vilmos és Katalin oldalán látni. Épp ezért Diana és Károly fiatalabbik fia nagyon várta, hogy megoszthassa velük a hírt: szerelmes lett. Mesélt nekik Meghannel közös randijaikról, ám támogatás helyett Vilmos inkább sikeresen megbántotta az öccsét.

Azt mondta, hogy lassítsak. Azt mondta, mégiscsak egy amerikai színésznőről van szó, így bármi megtörténhet. Ez kicsit fájt – írja könyvében Harry kiemelve azt, hogy bátyja és Katalin eleinte nagyon izgatott volt Meghan miatt, mivel imádták a Brilliáns elmék (Suits) című sorozatot, amiben ő volt az egyik főszereplő.

Vilmos és Katalin először 2016-ban találkozott Meghannel, amikor a pár meghívta őket egykori otthonukba a Nottingham Cottage-be, a Kensington-palotában. Harry könyvében úgy emlékezett vissza, hogy Meghan még főzött is a testvéréék számára, és hogy úgy tűnt, minden rendben köztük. Wimbledonról és a Brilliáns elmékről beszélgettek – írja a Mirror.

Meghan Markle viszont nem így emlékszik a történtekre. A sussexi pár netflixes dokusorozatában a hercegné ugyanis arról mesél a második részben, hogy míg ő szakadt nadrágban, mezítláb, lazán várta őket, addig a walesi hercegi pár nagyon formális volt velük.

Mindig is megöleltem mindenkit. Mindig ölelkezős típus voltam. Nem tudtam, hogy a britek számára ez nem szimpatikus. Nagyon hamar rájöttem, hogy a formalitások náluk házon belül is folytatódnak, nem lazítanak a zárt ajtók mögött sem. Ez nagyon meglepett – emlékezett vissza Meghan.

Elolvasom a cikket