Botrány tört ki, amikor kiderült Harry és Vilmos titka

Kiderült, hogy Vilmos hercegnek és Harrynek van egy titkos kódja, ám ezt „csak extrém válság idején” használják – vagy legalábbis használták, amíg beszéltek egymással. Azóta, hogy Harry sötét részleteket árult el a királyi családról, a testvérpár nem igazán érintkezik egymással – írta meg a ripost.hu.

Harry leleplező könyvében egészen megrendítő pillanatokat is felelevenített – írja a People.

A herceg elárulta, hogy Fülöp herceg temetése után nagyon csúnyán összeveszett a bátyjával. Harry, Vilmos és Károly akkor az Oprah Winfreynek adott botrányos interjúról beszélgetett, amelyben elhangzott, hogy milyen szigorú szabályok szerint kell élniük a királyi család tagjainak, valamint, hogy érzelmi támogatásra nem számíthatnak. Ennek kitárgyalásakor Vilmos állítólag dühbe gurult, amire Harry intett, hogy ezzel ő felfüggeszti a beszélgetést és távozik, de testvére a vállánál fogva visszarántotta.

Harry, figyelj! Szeretlek! Azt akarom, hogy boldog légy – mondta neki Vilmos, amit Harry is hasonló érzelmes megnyilvánulással viszonzott, de hozzátette, hogy Vilmos makacs természetével nem tud mit kezdeni. Vilmos állítólag ekkor a titkos – a nyilvánosság számára továbbra sem felfedett – kódot hangoztatta, amelyet csak válság idején használ a testvérpár. Ez azonban nem oldotta a kettejük lévő feszültséget, Harry érzése szerint testvére nem érti, milyen érzelmek dúlnak benne.

Elolvasom a cikket