Szivárványszínű UFO-t fotóztak az égen

Ismét fellelkesülhettek az UFO-rajongók, ugyanis egy Tiszaföldváron élő hölgy érdekes fényképeket osztott meg a Facebookon. Beszámolójában azt állította, hogy szerdán két társával tartott éppen hazafelé, amikor az égre pillantva meglátott egy ismeretlen, szivárványszínekben pompázó idegen tárgyat, amely összevissza mozgott az égen. Szerinte UFO-ról lehet szó, amelyet – ha jól látták –, drónok is körbevettek.

„Több órán keresztül látható volt az égen! Este fél 7 körül mentem ki, és már ott volt az égen, de este 9-kor, amikor hazaértünk, akkor is még mindig látható volt! Folyamatosan mozgásban volt. Néha ereszkedett, néha emelkedett, amikor jött egy drón vagy műhold. Jó sok fényképet csinálhattak róla, amelyeket én is szívesen megnéznék… Az idegen tárgyat mi is lefényképeztük. Nagyon lassan mozgott” – írja a nő.

„Nem csíkokat láttunk, hanem egy kör alakú valamit, amely vibrált. Kék, fehér, piros és zöld fényben, és mivel közelre lett zoomolva a fényképezőgéppel, ilyen hosszúkás formát hagyott, hiszen mozgott. Az egyik drón félkörívben ment el nagyon közel hozzá, és gondolom le is fényképezte, de ezenfelül elég sok drón jelent meg, lehet, hogy katonai drónok… Csak különböző időben. Érdekes volt. Azt hozzátenném, hogy a telefonok lemerültek, és a fényképezőgép is. Legalább ötven fénykép készült, de csak ezek maradtak. Hárman készítettünk felvételeket, három telefonnal, de hirtelen lemerültek” – írta a megdöbbentő részleteket a szemtanú.

Elolvasom a cikket