Gyanús foltot talált a bőrén, azonnal műteni kellett a színésznő édesapját

A TMZ-nek nyilatkozva Michael kifejtette, hogy körülbelül négy éve küzd laphámrákkal, és nemrég talált egy gyanús elváltozást a kezén, ami miatt azonnal felkereste az orvosát.

Objektum doboz

Pár nappal később megjött a biopszia eredménye, és Michael orvosai azt javasolták, hogy a lehető leghamarabb el kell távolítani a foltot. Lindsay Lohan 63 éves apja elmondta, hogy a daganat elkezdett „gyökeret” ereszteni, de szerencsére sikerült az egészet eltávolítaniuk.

A rák agresszív jellege miatt, a négygyermekes apát folyamatos megfigyelés alatt tartják, mivel valószínű, hogy a daganat kiújul.

Michael elmondta, hogy Lindsay-t nem tájékoztatták a műtétről, mert nem akarta aggasztani lányát, aki nemrég adott életet első gyermekének.

A 37 éves színésznő nem nyilatkozott apja műtétjével kapcsolatban.

Az Apád-anyád idejöjjön! sztárja márciusban hozta nyilvánosságra, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek férjével, akivel 2022 áprilisában kötöttek házasságot.

Lohan egy korábbi interjúban elárulta, hogy a kicsit Dubaiban tervezik majd felnevelni, és azt is elmondta, hogy miért.

„Nagyon biztonságos itt, és az iskolák is nagyszerűek. Annyira el van szakadva mindentől, amihez az elmúlt évtizedekben hozzászoktam, és ez nagyon jó.”

Lindsay és Shammas 2020 februárjában kezdtek el randevúzni, a dubaji bankár pedig másfél évvel később kérte meg a színésznő kezét.

Elolvasom a cikket