Kiderült, Katalin hercegné miért nem adhat autogramot a rajongóinak

2024. január 13. szombat. 8:06

Ez az oka annak, hogy Katalin hercegné még a gyerekeket is visszautasítja, ha autogrammot kérnek tőle. 2023 májusában például egy nyilvános eseményen kellett nemet mondania valakinek. Katalin azonban természetesen nagyon udvarias volt.

Nem tudom leírni a nevemet, de tudok rajzolni – válaszolta Wales hercegnéje, mire egy másik gyereknek elmondta, hogy nem írhatja le a nevét, mert a királyi család szabályát szegné meg.

2018-ban szintén trükkösen oldotta meg, amikor egy Kaitlin nevű lány autogramot kért tőle, ugyanis annyit írt neki a könyvébe, hogy „Szia, Kaitlin”. Károly király szintén számtalan alkalommal utasított vissza autogrammokat, de például 2010-ben, amikor egy pusztító árvíz miatt vett részt egy eseményen, akkor a keresztnevét leírta egy papírra.

Imádják Katalin közvetlenségét.

Katalin hercegnét imádják az emberek, és azt sem bánják, ha nem kaphatnak tőle autogramot, hiszen mindig nagyon közvetlen a rajongóival. Wales hercegnéje különösen imádja a gyerekeket, és mindig nagyon jól kijön velük. Ezt a tulajdonságát örökölte, Sarolta hercegnő is, aki szintén mindig nagyon barátságos az emberekkel, ez legutóbb is megmutatkozott, amikor istentiszteletre tartott a családjával karácsonykor. A kislány rengeteg virágot kapott az emberektől.

Elolvasom a cikket