Gyászba borult Krausz Gábor, teljesen összeomlott a sztárséf

Ráadásul a sztárséf egyre több interjút ad most már különböző platformokon. Először a Tények Plusz kamerái előtt vallott a válásról, aztán a bulvárlapoknak beszélt új szerelméről, most pedig Palik László podcastműsorában nyílt meg.

Krausz Gábor elmondta, hogy ő egyfajta gyászfolyamatként élte meg a válását, hiszen az, hogy tönkrement a házassága, számára olyan érzés volt, mintha mindentől elvágták volna. Emiatt nemcsak a kislánya miatt aggódott, de nem tudta hirtelen, hol fog lakni, miből fog megélni; szóval mondhatjuk, hogy Krausz Gábor teljesen összeomlott, amikor kimondták Gabival, hogy itt a vége.

„A válás valóban egy gyászfolyamat, ezt el kell gyászolni. Csak én ezt akkor nem sejtettem. Utólag látom, hogy nem biztos, hogy mindenkinél így van, nálam így történt: amikor elválsz, az olyan, mintha meghalna egy feled, tehát gyászolsz, de amikor gyászolunk valakit, nem mindig azt az illetőt sajnáljuk, hanem magunkat. Mi lesz veled, hol fogsz lakni, miből fogsz élni, mit fogsz csinálni, hogyan fogod fenntartani a gyerekkel a kapcsolatot? Tehát igazából én magamat sajnáltam. Abban a pillanatban, ahogy a dolgok elindultak jó irányba, és kialakult a rendszer, onnantól fogva szépen lassan ezt le tudtam zárni” – mondta Palik Lászlóéknak a sztárséf.

A Séfek séfe zsűritagja arra is kitért a műsorban, hogy miért nem mondták el azonnal, hogy összejöttek Mikes Annával. Krauszéknak fontos volt, hogy megvárják a Dancing with the Stars végét, hiszen utána tudtak kicsit egymással is foglalkozni, randevúzni, beszélgetni az érzéseikről, nem csak a táncra és a versenyre fókuszálni.

„Abban a pillanatban ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan. Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni” – mondta Krausz Gábor.

Elolvasom a cikket