Mary az amerikaiak pártján áll, miszerint a tojásokat célszerű hidegebb helyen tárolni, azaz a hűtőszekrényben, mivel 4 Celsius-fokon vagy alatta tovább elállnak. Sokan elrontják, hogy a hűtő ajtajába teszik és nem pedig a polcra, ahol hűvösebb van. Továbbá az ajtóban tárolt tojások az állandó hőmérsékletváltozás következtében ételmérgezést is okozhatnak.
Érdemes őket a dobozukban hagyni és az ételektől távolabb elhelyezni, hogy ne szívják magukba az ízeket és szagokat a héjukon keresztül.
Hegyes végük legyen mindig felül, így a sárgája a tojás közepén, a fehérjében marad. Mindemellett fogyasszuk el őket a szavatosság lejártáig.
Ha szeretnénk, le is fagyaszthatjuk őket. Habár 6 hónapig elállnak, négy hónap elteltével ajánlott felhasználni őket.