Jön a következő? Krausz Gábor nagy bejelentést tett

Óriási a figyelem még mindig Krausz Gábor és Tóth Gabi körül, de ez nem is csoda, hiszen korábban hónapokon keresztül hétről hétre követhettük őket a tévéképernyőkön, és bizony nagyon sokszor reflektáltak is arra, hogy mi történt kettőjük között, miért alakult így a házasságuk.

Ám már a jövőre vonatkozva is vannak fejlemények. Krausz Gábor korábban a tetoválásairól is sokat beszélt, és természetesen megkérdezték tőle, hogy most mi lesz, hiszen Tóth Gabit is magára tetováltatta. Krausz pedig úgy nyilatkozott: „Mostantól átgondoltabban tetováltatok.”

Krausz Gábort amúgy a nagy kérdéssel a Meglepetés magazin kereste fel korábban még, de közben kiderült egy újdonság is, amelyre talán nagyon kevesen gondoltak. Egy újabb tetkó, amely Krausz Gábor életének egy nagyon is meghatározó élményéhez kötődik. A tavalyi év nagyon nehéz volt a számára, de a Dancing with The Stars nagyon sokat segített neki, erről pedig korábban többször is beszélt, illetve sok rajongónak is feltűnt, hiszen a 2023-es évről készült képes kis montázsába nagyon sok felvétel került bele, amelyen Mikes Anna látszik, ők együtt, illetve a Dancing with The Starsból vett jelenetek.

Krausz azt nyilatkozta most, hogy tervben van egy új tetoválás, amely a Dancing with The Starsra utalna. Ennél többet azonban nem mondott, így csak találgatni lehet, hogy pontosan milyen ábrázolás kerülhet majd a testére a műsor kapcsán.

Elolvasom a cikket