Katalin hercegné komoly traumán esett át, zaklatók támadták meg

A walesi hercegné a férjéhez hasonlóan bentlakásos iskolába járt. Ám Katalin hercegné szülei nem találtál meg elsőre az ideális intézményt. A hercegné elsőként a Downe House nevű intézménybe járt, ami az információk szerint évente 28 000 fontba került a családjának. Az iskola eleinte megfelelőnek tűnt, de Katalin hercegnét zaklatták a társai, így a szülei kivették az intézményből, és a Marlborough College-ban folytatta a tanulmányait.

Azt mondta, hogy volt egy csapat lány, akik a gúnyneveken szólították, és ellopták a könyveit és a cuccait – ilyen apróságokat. Kicsit rákaptak, mert elég visszahúzódó és kedves ember volt… Amikor elment ebédelni, leült az emberekhez, és mindannyian felálltak és egy másik asztalhoz ültek – mesélte Katalin hercegné egyik iskolástársa.

A zaklatás később csak rosszabb lett, mivel Katalin hercegné túlságosan kedves volt, így nem vágott vissza. Végül már amiatt is csúfolták, mert jók voltak a jegyei és sikeres volt a sportokban. Pár hónap után a szülei úgy döntöttek, hogy kiveszik az iskolából, és egy másik intézménybe fog járni.

A másik iskolában már nem zaklatták a hercegnét, de a dolog mély nyomot hagyott benne. Legalábbis erről beszéltek korábban a királyi szakértők. Elárulták, Katalin hercegné nem feltétlenül ragaszkodik a bentlakásos iskolákhoz, mivel tart attól, hogy a gyermekeit esetleg bántani fogják.

Elolvasom a cikket