Rossz hírek érkeztek Szoboszlai Dominikról

Szerdán újra edzésbe állt a Liverpool labdarúgócsapata hat pihenőnapot követően.

Az angol bajnokság éllovasa a 21. fordulóban, vasárnap (17.30) a 12. Bournemouth vendége lesz, és előzetesen abban bízott mindenki – kivéve a Kerkez Milost foglalkoztató ellenfelet –, hogy Szoboszlai Dominik ekkor visszatérhet a sztárcsapatba.

A január 1-jén, a Newcastle ellen (4–2) combsérülést szenvedett magyar középpályás azonban nem vett részt a tréningen – szúrta ki a Ripost.

Több Liverpool-szurkoló meg is kongatta a vészharangot a közösségi oldalakon Szoboszlaival kapcsolatban.

„Ez rosszat sejtet”; „Fáj ezt látni” – sorjáznak az ilyen és ehhez hasonló, aggodalmaskodó hozzászólások. Persze a többség úgy véli: nem is szabad kockáztatni, majd akkor térjen vissza a csapatba az új közönségkedvenc, ha teljesen egészséges.

Objektum doboz

Szoboszlai egy hete, az Év Sportolója Gála után úgy vélekedett, hogy elképzelhető, hogy már a Bournemouth ellen visszatér, de nem akar semmit siettetni.

„Elképzelhető, de nem szeretnénk siettetni semmit. Inkább kihagyok még egy mérkőzést, ha ez kell ahhoz, hogy aztán ne sérüljek rá a korábbi húzódásra, és folyamatosan tudjak játszani” – mondta akkor óvatosan a magyar sztár a Nemzeti Sportnak.

Szoboszlai minden bizonnyal január 24-én, a Fulham elleni Ligakupa-elődöntő visszavágó mérkőzésén tér majd vissza.

Elolvasom a cikket